Συμμετοχή της Κουμαντζιάς α.ε. στον 10ο Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

 

 μαραθωνιος-θεσσαλονίκης-κουμαντζιας-MBH

10ος Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος

 ‘Ημασταν κι εμείς εκεί. Τρέξαμε με την ομάδα της Mercedes-Benz Hellas και το χαρήκαμε πολύ!

Για πρώτη φορά φέτος, η Mercedes-Benz στήριξε ως Επίσημος Χορηγός τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος διοργανώθηκε στις 5/4 στη Θεσσαλονίκη. Για το σκοπό αυτό διέθεσε επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες μετακίνησης της διοργάνωσης.

Τρέξαμε με την ομάδα της Mercedes-Benz Hellas που στήριξε τους ΜΚΟ Το “Χαμόγελο του Παιδού” και το “Make-A-Wish” (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) με το ποσό των 10 Ευρώ στον κάθε οργανισμό για κάθε συμμετοχή.

Η συμμετοχή του "δικού μας" Ιωάννη Δημούδη στον Μαραθώνιο 40km μας έκανε ιδιαίτερα περήφανους, αφού τερμάτισε σε θέση 158 με χρόνο 3:22:33Στον αγώνα 5km, 2ος στην ομάδα της Mercedes-Benz Hellas αναδείχθηκε ο Νίκος Γιαννακόπουλος, Τεχνικός Σύμβουλος στην Κουμαντζιάς Α.Ε. με καθαρό χρόνο 26:49

  Μετά τον τερματισμό, το προσωπικό μας φωτογραφήθηκε με τη Mercedes-Benz Hellas και την Ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά στο stand της Mercedes-Benz.

Ανοίξτε τις φωτογραφίες κάνοντας click:

μαραθωνιος-θεσσαλονίκης-κουμαντζιας-MBH 2 

Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Κουμαντζιάς Α.Ε., Χρήστος Κουμαντζιάς και το προσωπικό της Κουμαντζιάς Α.Ε. με την Ολυμπιονίκη Φανή Χαλκιά και την Αλ. Χρυσού, Yπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Επικοινωνίας, τον Π. Ριτσώνη, Διευθυντή Marketing & Επικοινωνίας και τον Θ. Καρακάσση, Retail & After-Sales Marketing  στη Mercedes-Benz Hellas.

 μαραθωνιος-θεσσαλονίκης-κουμαντζιας-MBH 1  

 μαραθωνιος-θεσσαλονίκης-κουμαντζιας-MBH 4 

 μαραθωνιος-θεσσαλονίκης-κουμαντζιας-MBH 3 

 

 

Δείτε επίσης:

Χορηγία της Κουμαντζιάς Α.Ε. στην Ένωση Ποντίων Καλαμαριάς.

Γνωρίστε το προσωπικό μας