Παγκόσμια πρεμιέρα για το πολυτελές yacht από την Mercedes-Benz Style και την Silver Arrows Marine

 yacht-mb

“Silver Arrow of the Seas”.

Η πολυτελής Θαλαμηγός "Arrow460-Granturismo" που σχεδιάστηκε από τη Mercedes-Benz Style ξεκινά το παρθενικό του ταξίδι στα ανοικτά των ακτών της Νίκαιας. Το πρώτο παράδειγμα αυτού του νέου εγχειρήματος και πιστή στην παράδοση του ονόματος, η "Mercedes"  ιδρύει μια εντελώς νέα ιδέα και για ακόμη φορά πρωτοπορεί.

Με 14 μέτρα μήκος και  706 kW (960 hp), η πολυτελής Θαλαμηγός "Silver Arrow of the Seas” συνδυάζει τις εκπληκτικές αποδόσεις των sportαυτοκινητιστικών μοντέλων της Mercedes-Benz, με μοναδικές καινοτομίες που προέρχονται από τη βιομηχανία των πλοίων. Το σκάφος διαθέτει κλασικές αναλογίες του αυτοκινήτου και φέρει το σχεδιασμό ιδίωμα, σήμα κατατεθέν της Mercedes, σε μια ιδιαίτερα συναισθηματική και δυναμική μορφή. Το σκάφος συνδυάζει, επίσης, τα πλεονεκτήματα ενός ανοικτού σκάφος με εκείνες ενός yacht με μοναδικό τρόπο. Η crossover σχεδίαση της προσφέρει την απόλυτη μεταβλητότητα, με αποτέλεσμα να το καθιστά ένα σκάφος που είναι εξίσου κατάλληλο για ημερήσιες εκδρομές και διανυκτερεύσεις επί του πλοίου. Το projectαυτό αναπτύχθηκε σε συνεργασία των σχεδιαστών της Mercedes-Benz με την Silver Arrows Marine. 

yacht-mb2

Ο σχεδιαστικός χαρακτήρας

Το πολυτελές Θαλαμηγός "Arrow460-Granturismo" μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα. Τα μεγάλα πλαϊνά παράθυρα είναι αναδιπλούμενα, και το παρμπρίζ μπορεί να μεγαλώσει. Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες μπορούν να κάθονται άνετα στο εσωτερικό, απολαμβάνοντας μια ολόπλευρη προβολή και μια αίσθηση συνεδρίασης στο ύπαιθρο. Ως πρότυπο, το σκάφος είναι εξοπλισμένο με κάθε χαρακτηριστικό που κάποιος ιδιοκτήτης μπορεί να επιθυμεί. Το ξύλινο δάπεδο εξυπηρετεί στο να αναδεικνύει το εσωτερικό.

Η φωτεινή διαπερατότητα των υαλοπινάκων μπορεί να ελέγχεται ηλεκτρονικά, με τον ίδιο τρόπο, όπως η τεχνολογία της Mercedes-Benz MAGIC SKY CONTROL, την ίδια στιγμή, το silver-shimmeringστα τζάμια ταιριάζει απόλυτα στο γενικότερο προφίλ, όπως στην Mercedes-Benz Conceptτων οχημάτων F015 και Concept ΙΑΑ. Αυτή η avant-garde εμφάνιση υπογραμμίζει την ιδιαίτερη αισθητική, γλυπτική και τον καινοτόμο χαρακτήρα του σκάφους.

�ά ένα σκάφος που είναι εξίσου κατάλληλο για ημερήσιες εκδρομές και διανυκτερεύσεις επί του πλοίου. Το projectαυτό αναπτύχθηκε σε συνεργασία των σχεδιαστών της Mercedes-Benz με την Silver Arrows Marine. 

yacht-mb3

Σύγχρονη πολυτέλεια πέρα ​​από το αυτοκίνητο.

"Κατά την ανάπτυξη του νέου μηχανοκίνητου σκάφους, έχουμε μεταφέρει τεχνογνωσία μας στη θαλάσσια βιομηχανία, δημιουργώντας κάτι που δεν έχετε ξαναδεί. Η «Silver Arrow of the Seas» ξεχωρίζει για τη σύγχρονη πολυτέλεια, το avant-garde στυλ και την κομψότητα. Το σκάφος ενσαρκώνει την επιθετική και δυναμική σχεδιαστική φιλοσοφία της Mercedes-Benz”, δήλωσε ο Gorden Wagener, Αντιπρόεδρος Σχεδίασης της Daimler AG. Με χαρακτηριστικό το μεγάλο κατάστρωμα, την τοξωτή οροφή της και μια ελαφριά φθίνουσα κλίση στο πίσω μέρος της, η θαλαμηγός έχει τις κλασικές αναλογίες του αυτοκινήτου. Οι πλευρές του κύτους δομημένο με μια γραμμή χαρακτηριστικό φθίνουσα απαλά προς την πρύμνη. Η κυρτότητα των γραμμών σε όλο το μήκος της πτέρυγας δημιουργεί αποπνέει τόσο δυναμισμό όσο και ηρεμία σε αυτόν που την βλέπει ή την απολαμβάνει. Η συνολική σύνθεση τονίζεται από κομψά αλλά λειτουργικά στοιχεία.

Η Mercedes-Benz Style καθιστά τη σύγχρονη πολυτέλεια για την οποία η μάρκα είναι γνωστή σε όλη την βιομηχανία του αυτοκινήτου. Από το 2010, η σχεδιαστική ομάδα της Mercedes-Benz εργάζεται με επιλεγμένους συνεργάτες με σκοπό να αναπτυχθούν εξειδικευμένα και ιδιαίτερα προϊόντα με την σφραγίδα της Mercedes-Benz, μέσα από τα οποία έχουν μεταφερθεί τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και η σχεδιαστική τελειότητα και σε άλλους τομείς της μετακίνησης και μεταφοράς αλλά και στον τρόπο ζωής.

Δείτε το Video:  https://goo.gl/NH06dK