Οι Έλληνες εμπιστεύονται πρώτα τη Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz κέρδισε για 4η συνεχόμενη χρονιά την πρωτιά στην κατηγορία premium οχημάτων στη χώρα μας.

Οι Έλληνες οδηγοί εξακολουθούν να αναζητούν αξιοπιστία, πολυτέλεια και διαχρονικότητα. Η Mercedes-Benz έχει αποδείξει ότι μπορεί να ικανοποιήσει και τις τρεις αυτές απαιτήσεις και να αποτελέσει έμπιστο φίλο και συνεργάτη των οδηγών εγγυώντας τους αμέτρητα χιλιόμετρα και ασφαλείς διαδρομές.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους 3.920 ταξινομήσεις επιβατικών, 259 ελαφρών επαγγελματικών, 139 βαρέων επιβατικών, 16 λεωφορείων και 616 Smart το 2017 μας αποδεικνύουν ότι η οικογένεια των οδηγών Mercedes-Benz μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Ο κ. Ιωάννης Καλλίγερος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, σε συνέντευξη που έδωσε στα ΝΕΑ δήλωσε ιδιαίτερα υπερήφανος για τη διάκριση αλλά και για το δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων και επισκευαστών Mercedes-Benz το οποίο εργάζεται με πάθος και όρεξη ώστε να μην αφήσει κανένα πελάτη δυσαρεστημένο.

Ως μέλος αυτού του δικτύου εμείς στη Mercedes-Benz Κουμαντζιάς θα θέλαμε να εκφράσουμε τη χαρά μας γι' αυτή τη διάκριση και φυσικά να ευχηθούμε περισσότερες πρωτιές για τη Mercedes-Benz και περισσότερα ασφαλή ταξίδια για τους ιδιοκτήτες τους.