Πακέτα Service

Εισαγωγή

PAKETA-SERVICE

Για να γνωρίζετε τι θα πληρώσετε πριν έρθετε στο συνεργείο...

Με τα πακέτα service Mercedes-Benz γνωρίζετε από πριν τι ακριβώς θα πληρώσετε για εργασία, ανταλλακτικά και ΦΠΑ, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζετε άνεση, σιγουριά και ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή! 

Μαζί μας θα είστε πάντα σίγουροι ότι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί φροντίζουν τις ανάγκες σας.
Με εργαλεία και εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένα από τη Mercedes-Benz για να ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις του αυτοκινήτου σας, όσο μικρές ή μεγάλες είναι.

 Βρείτε online την τιμή του πακέτου service που σας ταιριάζει εδώ.

Νέο (11/2014) Πακέτα Service Επαγγελματικών Οχημάτων

Ενδεικτικές τιμές:
Service A για Α-Class 140 με €77
Αλλαγή λαδιών & φίλτρου λαδιού Β-Class W245 με €51
Aλλαγή λαδιών & φίλτρου λαδιού C-Class W203 με €78 

Αλλαγή φίλτρου αέρα Vito 639 με 30€ 

Αλλαγή τακάκια (μπρος-πίσω) Sprinter 905 με 505€

 

 

Προέλεγχος ΚΤΕΟ

KTEOΓια να περάσετε ΚΤΕΟ...χωρίς εκπλήξεις!

Mε €19 για προέλεγχο KTEO*, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι. Κι'αν προκύψει επισκευή, το ποσό αφαιρείται, έχοντας επιπλέον έκπτωση 10% σε εργασία και ανταλλακτικά.

Kαινοτομία και υποδειγματική ασφάλεια με όφελος που δεν είχατε ποτέ φανταστεί!

*Ισχύει για επιβατικά Mercedes-Benz, smart και Vans
Κάντε κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω και ζητήστε από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz ή smart να επικοινωνήσει μαζί σας, την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε για να σας ενημερώσει πότε περνάτε ΚΤΕΟ και τι πρέπει να ετοιμάσετε. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κατά την επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή που έχετε επιλέξει, έχετε μαζί σας την άδεια κυκλοφορία του αυτοκινήτου σας.

Πότε περνάω ΚΤΕΟ; Τι πρέπει να ετοιμάσω;

Δωρεάν οπτικός έλεγχος

diagnosis
Σας προσέχουμε...σαν τα μάτια μας!

Τώρα, σας προσφέρουμε δωρεάν οπτικό έλεγχο 36 σημείων* για το αυτοκίνητό σας. Κι'αν προκύψει επισκευή, έχετε επιπλέον έκπτωση 10% σε εργασία και ανταλλακτικά. Kαινοτομία και υποδειγματική ασφάλεια με όφελος που δεν είχατε ποτέ φανταστεί!

Ελάτε σήμερα σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz και κάντε service στο αυτοκίνητό σας από 76€*. Με τα πακέτα service γνωρίζετε από πριν τι ακριβώς θα πληρώσετε για εργασία και ανταλλακτικά, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζετε άνεση, σιγουριά και ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή!