Ψηφιακό Βιβλιάριο Συντήρησης

4 4 servicebericht NEUΌλα τα δεδομένα σέρβις στη διάθεσή σας
Από την 1η Ιουλίου 2008, το σύστημα after-sales που εισήχθη αρχικά το 2007, διατίθεται σε 35 ευρωπαϊκές χώρες για όλες τις σειρές μοντέλων επιβατικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz. Με το σύστημα αυτό, η Mercedes-Benz διεύρυνε τη δοκιμασμένη μέθοδο τεκμηρίωσης συντήρησης των E-Class, CLS-Class, SL-Class και SLK-Class ώστε να καλύπτει όλη τη γκάμα μοντέλων επιβατικών αυτοκινήτων.

Περισσότερη ασφάλεια: Τα δεδομένα σέρβις της δικής σας Mercedes-Benz ενημερώνονται συνεχώς και δεν υπάρχει πιθανότητα να χαθούν. Σε περίπτωση που τύχει να χάσετε το ψηφιακό σας βιβλιάριο συντήρησης, έχουμε ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία σέρβις του οχήματός σας, προς ενημέρωσή σας. Τα δεδομένα σέρβις βρίσκονται σε καλά χέρια - προστατεύονται καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος στην κεντρική βάση δεδομένων της Mercedes-Benz.

Περισσότερη άνεση: Έχουμε δυνατότητα πρόσβασης στα δεδομένα σέρβις του οχήματός σας σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με αυτό τον τρόπο είναι δυνατή η άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτησή σας όπου κι αν βρίσκεστε. Σας παρέχουμε τη βεβαιότητα ότι το ψηφιακό βιβλιάριο συντήρησης μπορεί να συνεχίσει να συμπληρώνεται δίχως προβλήματα και μετά από μία αλλαγή συνεργείου ή κατά την παραμονή σας σε μία χώρα του εξωτερικού.

Μεγαλύτερη σταθερότητα αξίας: Τα διανυθέντα χιλιόμετρα, καθώς και οι διενεργηθείσες επεμβάσεις συντήρησης στο όχημά σας, καταγράφονται δίχως τη δυνατότητα παραποίησης, αυξάνοντας την αξία μεταπώλησης της Mercedes σας. Ακόμη και σε περίπτωση αγοράς ή πώλησης ενός μεταχειρισμένου οχήματος, το ψηφιακό βιβλιάριο συντηρήσεων σας παρέχει πρόσθετη ασφάλεια.