Συμβόλαια Συντήρησης

Συμβόλαια Συντήρησης

1 5 1 servicevertrag

Ξεκάθαρο πλεονέκτημα άνεσης και ασφάλειας

Με τα συμβόλαιο συντήρησης Mercedes-Benz απολαμβάνετε ηρεμία στο τιμόνι και αισθάνεστε ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν έκτακτες επισκευές και δαπάνες. Μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ελκυστικούς όρους, προσαρμοσμένους στις ανάγκες σας με τα συμβόλαια επέκτασης εγγύησης (Basic), συντήρησης με ή χωρίς αναλώσιμα (Compact ή Compact Plus) ή και με ακόμη πιο ευρύ φάσμα υπηρεσιών (Excellent).

Εσείς επιλέγετε τη διάρκεια της σύμβασης και τι θα περιλαμβάνει. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να προσδιορίσετε το δικό σας συμβόλαιο συντήρησης, ώστε το όχημά σας να έχει πάντα τη συντήρηση και τη φροντίδα που του αξίζει.

Το συμβόλαιο συντήρησης δεν σας αποζημιώνει μόνο επειδή το κόστος είναι χαμηλό αλλά και επειδή το όχημα διατηρεί την αξία του. Αφού, είτε το οδηγείτε πολλά χρόνια, είτε θέλετε να το πουλήσετε αργότερα, μπορείτε να βασίζεστε στην αξεπέραστη ποιότητα Mercedes-Benz: όλες οι εργασίες που καλύπτονται από το Συμβόλαιο Συντήρησής σας εκτελούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Mercedes-Benz, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz.

Και όλα αυτά με την επίδειξη μιας κάρτας, γρήγορα και απλά!

 

Κάρτα Συμβολαίου Συντήρησης

100702 eMB ServiceVertrag visual 715x230

Επιλέγοντας τη σωστή κάρτα

Οποιαδήποτε συντήρηση χρειαστείτε μπορεί να εξοφληθεί γρήγορα και εύκολα με την κάρτα που συνοδεύει το Συμβόλαιο Συντήρησης που έχετε επιλέξει. Αν το όχημά σας χρειάζεται συντήρηση, απλώς δείχνετε την κάρτα σας και οποιοσδήποτε Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz στη χώρα σας ή στο εξωτερικό θα αναλάβει με χαρά να σας βοηθήσει. Η κάρτα είναι μία από τις υπηρεσίες που προσφέρονται αυτομάτως δωρεάν μόλις υπογράψετε το συμβόλαιο συντήρησης μαζί μας. Ισχύει μόνο για το αυτοκίνητο που απεικονίζεται στην κάρτα (αριθμός πλαισίου) – εξασφαλίζοντας ότι δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κανένας άλλος αν την χάσετε.*
*Σύμφωνα με τους όρους του Συμβολαίου Συντήρησης της Mercedes-Benz

 

 

Excellent

compact715x230

Excellent

Οποια εργασία και να χρειαστεί το όχημα σας, είτε πρόκειται για προγραμματισμένη συντήρηση, είτε για αναλώσιμα υλικά που απορρέουν από την συντήρηση ή ακόμα και επισκευές που χρειάζεται το όχημα, που οφείλονται σε μηχανικές βλάβες, με την επίδειξη της κάρτας που συνοδεύει το συμβόλαιο συντήρησης Excellent είστε καλυμμένος για το κόστος όλων των επισκευών.

Γενικοί όροι συναλλαγών Συμβολαίου Συντήρησης (απευθείας στη M-b)

Compact & Compact Plus

1 1 2 1 expressservice

Compact και Compact Plus

Οποιαδήποτε εργασία συντήρησης χρειαστεί το όχημα σας διεξάγετε εύκολα και γρήγορα με την επίδειξη της κάρτας που συνοδεύει το Συμβόλαιο Συντήρησης που έχετε επιλέξει. 
Ακόμα και τα αναλώσιμα* που μπορεί να χρειαστεί το όχημά σας επιπλέον στην προγραμματισμένη συντήρηση του, συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο plus.
Απλώς δείχνετε την κάρτα σας και οποιοσδήποτε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστής Mercedes-Benz σε όλη την Ελλάδα θα αναλάβει με χαρά να σας εξυπηρετήσει. 
Η κάρτα σας αποστέλλετε δωρεάν μόλις υπογράψετε το συμβόλαιο συντήρησης μαζί μας. 
Ισχύει μόνο για το αυτοκίνητο που αναγράφετε στην κάρτα – εξασφαλίζοντας ότι δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κανένας άλλος αν την χάσετε.

Γενικοί όροι συναλλαγών Συμβολαίου Συντήρησης (απευθείας στη M-b)

*Αναλώσιμα υλικά είναι:
Τακάκια, Δισκόπλακες, ταμπούρα & φερμουίτ φρένων
Ιμάντες κίνησης
Λάστιχα υαλοκαθαριστήρων
Λυχνίες πυρακτώσεως
Δίσκος & πλατό συμπλέκτη
Αμορτισέρ Λαδιού

Basic

Basic - Επέκταση εγγύησης1 5 3 servicevertrag details

Το Πακέτο Basic καλύπτει τη δαπάνη αποκατάστασης μηχανικών και ηλεκτρικών βλαβών του αυτοκινήτου μετά τη λήξη της Εργοστασιακής Εγγύησης.[1] 

Είναι πρόγραμμα Επέκτασης Εγγύησης το οποίο παρέχει τη δυνατότητα κάλυψης των επιβατικών οχημάτων Mercedes-Benz . Στο πρόγραμμα μπορούν να υπαχθούν όλα τα αυτοκίνητα, από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους και μέχρι τη συμπλήρωση 23 μηνών.

Τα πλεονεκτήματά σας

  • Επισκευή του αυτοκινήτου στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes-Benz στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, με αποκλειστική χρήση ανταλλακτικών εγκεκριμένων από τη Mercedes-Benz.
  • Ελαχιστοποίηση των απρόβλεπτων εξόδων για πιθανές επισκευές
  • Εξόφληση του συνεργείου απευθείας από την Allianz Hellas
  • Αυξημένη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου και εύκολη μεταβίβαση του ασφαλιστικού συμβολαίου στον επόμενο κάτοχο

Πίνακας Συμβολαίων συντήρησης

4 διαφορετικά Συμβόλαια Συντήρησης

Διαφορετικές ανάγκες-διαφορετικές επιλογές. Με τα 4 Συμβόλαια Συντήρησης:

Excellent
Compact Plus
Compact
Basic


Εκτός από τα διαθέσιμα συμβόλαια, μπορείτε να επιλέξετε επιπλέον υπηρεσίες και να διαμορφώσετε ακόμη περισσότερο στα μέτρα σας τα συμβόλαια συντήρησης.
Στις πρόσθετες επιλογές περιλαμβάνονται εργασίες όπως ο έλεγχος κάρτας καυσαερίων, αλλά και υπηρεσίες παραλαβής παράδοσης οχήματος και/ή όχημα αντικατάστασης για τις προγραμματισμένες συντηρήσεις, πλύσιμο οχήματος και αλλαγή ελαστικών.

Δείτε με λεπτομέρεια τις παροχές στον πίνακα που ακολουθεί.

Γενικοί όροι συμβολαίου (απευθειας στη M-b)

Πίνακας Συμβολαίων Συντήρησης - παροχές και περιορισμοί

 

Basic

Compact

Compact Plus

Excellent

Συντήρηση*

 

v

v

v

Αναλώσιμα **

 

 

v

v

Επέκταση εγγύησης / (Επισκευές)

v

 

 

v

ΚΕΚ

 

v

v

v

Όχημα αντικατάστασης

 

v

v

v

Ελαστικά

 

 

v

v

Πλύσιμο

 

 

 

v

Παραλαβή-Παράδοση

 

 

 

v

Μήνες (διάρκεια)

60

120

72

72

Χιλιόμετρα

χωρίς όριο

200.000

200.000

200.000

Εξαιρούνται ταξί

v

 

 

v

Εξαιρούνται ασθενοφόρα, περιπολικά κλπ

v

 

v

v

Πώληση συμβολαίου έως μήνα

23

96

48

15

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Mercedes-Benz