Εγκαταστάσεις

Η Κουμαντζιάς Α.Ε. ιδρύθηκε από τον κ. Χρήστο Κουμαντζιά τον Δεκέμβριο του 2013 και ήδη έχει αποκτήσει τεράστια δυναμική. Το πλούσιο πελατολόγιο της το οποίο αποτελείται από ιδιώτες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, βιομηχανίες αλλά και κρατικούς φορείς, προσθέτει κύρος και αξία, στην ήδη επιτυχημένη πορεία της όλα αυτά τα χρόνια.
Με τις στεγασμένες εγκαταστάσεις να ξεπερνούν τα 6.500 τ.μ., παρέχεται υψηλή ποιότητα σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες επιχειρήσεων και ιδιωτών, καλύπτοντας έναν σημαντικό όγκο αναγκών σε πωλήσεις νέων αυτοκινήτων, επισκευής και συντήρησης οχημάτων ιδιωτικής και επαγγελματικής χρήσης.
Υφίστανται όλες οι ειδικότητες που σχετίζονται με τον χώρο του αυτοκινήτου και διαχειρίζονται περισσότερες από 50 διελεύσεις καθημερινά σε 32 ράμπες ανύψωσης, 64 θέσεις εργασίας και με μια αποθήκη ανταλλακτικών που ξεπερνάει τα 850 τ.μ. Κάθε είδους εργασία ή ανάγκη, μπορεί να αντιμετωπισθεί εγκαίρως, πετυχαίνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα.

«Μέχρι σήμερα επισκευάστηκαν περισσότερα από 20.000 οχήματα και είμαστε περήφανοι που συμβάλουμε σε μια ασφαλή μετακίνηση και προστατεύουμε έστω και έμμεσα ανθρώπινες ζωές.»

Τα βραβεία που της έχουν απονεμηθεί επιβεβαιώνουν, την ισχυρή θέληση, την συμβολή στην ανάπτυξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας, την εμπιστοσύνη των πελατών και την προσήλωση των εργαζομένων σε έναν κοινό σκοπό.

MERCEDES BENZ: Το 2015, το 2016 και το 2017, η Κουμαντζιάς Α.Ε. αποτέλεσε τη μοναδική εταιρία στο δίκτυο της Mercedes-Benz η οποία κρίθηκε ως άριστη και βραβεύτηκε με το Excellent Service Program award (ESP).

Ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ Α.Ε. γι’ αυτό, η ανακύκλωση και η ορθή διαχείριση των απορριμμάτων αποτελούν την καθημερινότητά της. Στον τομέα της ανακύκλωσης, έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα ανακύκλωσης, με εξαιρετικά αποτελέσματα αφού μόνο το 2018 ανακυκλώθηκαν 17.560 kg (Λιπαντικών, Σιδήρου, Πλαστικών, Αλουμινίου, Μπαταριών και Χημικών).