Service και συντήρησηΕξουσιοδοτημένο Service Mercedes-Benz

Η Ασφάλεια έχει σπίτι.

Η διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογία της Mercedes-Benz σας εγγυάται τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας παγκοσμίως. Ως κατασκευαστής της Mercedes σας ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεται για να είστε ασφαλής. Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, την ποιότητα του Service στα Εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας καθώς και την υψηλή ποιότητα των Γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes Benz. Διότι το Σχεδόν δεν σε πάει πουθενά. Η ασφάλεια έχει το σπίτι της στο Service της Mercedes-Benz.


100% Ασφάλεια 100% Mercedes

Το σχεδόν δεν σε πάει πουθενά.


Διατηρήστε τον κινητήρα σας σε κορυφαία φόρμα για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Γνήσια λάδια μηχανής και γνήσια φίλτρα λαδιού Mercedes-Benz. Ο κινητήρας είναι η καρδιά της Mercedes-Benz σας. Για να λειτουργεί ο κινητήρας και το όχημά σας για μεγάλη διάρκεια ζωής, όλα του τα στοιχεία είναι ρυθμισμένα με τον καλύτερο τρόπο – από τα μπουζί και τον καθαριστή αέρα του κινητήρα, μέχρι τα φίλτρα καυσίμων και λαδιών, το αντιψυκτικό και τον ιμάντα V.

Οι κατασκευαστές κινητήρων ξέρουν επίσης πώς να τους διατηρούν σε καλή κατάσταση: με τα γνήσια λάδια μηχανής και τα γνήσια φίλτρα λαδιών Mercedes-Benz. Το πλήρως συνθετικό λάδι βελτιστοποιεί τις τιμές απόδοσης, παρέχει αξιόπιστη λίπανση για κάθε περίσταση και, σε συνδυασμό με το φίλτρο λαδιού, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Μειώνουν την κατανάλωση καυσίμων και προστατεύουν το περιβάλλον. Τα γνήσια λάδια μηχανής Mercedes-Benz έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους κινητήρες Mercedes-Benz – από τους ειδικούς που έχουν κατασκευάσει τον κινητήρα σας: από εμάς. Αυτό ενισχύει επίσης και την ασφάλεια του κινητήρα σας.


Ποιο λάδι χρειάζομαι;

Το Mercedes me σας δείχνει όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ που είναι κατάλληλα για το αυτοκίνητό σας. Απλώς εγγραφείτε, εσείς και η Mercedes σας στο Mercedes me, και βρείτε λάδια κινητήρα ειδικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητό σας. Άλλωστε, η Mercedes σας αξίζει τα γνήσια προϊόντα

Βρείτε το κατάλληλο λάδιΗ ιστορία του service

Η ιστορία του σέρβις: Εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας εδώ και 130 χρόνια.
 
 
Υπηρεσίες συνεργείου

Στα καλύτερα χέρια.
Στο service οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά – για παράδειγμα, όταν ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο κατά τη συντήρηση ή εξαφανίζει γρήγορα τα σημάδια της καθημερινότητας. Ανακαλύψτε τις καλύτερες υπηρεσίες για εσάς και τη Mercedes σας.

Προγραμματισμένο Service Mercedes-Benz

X
Προγραμματισμένο Service Mercedes-Benz.

Για ασφάλεια, αξιοπιστία και διατήρηση της αξίας της Mercedes σας.

To service στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Mercedes-Benz συνδυάζει την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού τους με την απαράμιλλη φροντίδα προς τον πελάτη, την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών με τη σωστή και λεπτομερή ενημέρωση για όλες τις προβλεπόμενες εργασίες.

Η συντήρηση Mercedes-Benz είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στη Mercedes σας – με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών service και ελέγχου, για service σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις συνθήκες χρήσης του αυτοκινήτου σας. Άλλωσε, ως κατασκευαστής, γνωρίζουμε το αυτοκίνητό σας καλύτερα από όλους. Η συντήρηση Mercedes-Benz είναι τέλεια μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Διότι εκεί κρίνεται η διαφορά.

Ανάλογα με την ηλικία και τα διανυθέντα χιλιόμετρα της Mercedes σας ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα πραγματοποιήσει το Service A ή το πιο εκτεταμένο Service Β.SERVICE A
Από την αλλαγή λαδιών έως τους διεξοδικούς ελέγχους για φθορές και πιθανές ζημιές: αυτός ο μικρός έλεγχος περιλαμβάνει όλες τις εργασίες, καθώς και όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και υγρά.


SmallRepair
X
Ενάντια στα μικρά σημάδια της καθημερινότητας.


Γδάρατε τον πλαϊνό καθρέπτη στις διακοπές – τι κάνετε;

Η Mercedes-Benz είναι εδώ για να βοηθήσει.

Οι γρατσουνιές, τα βαθουλώματα ή τα χτυπήματα είναι αναπόφευκτα στη διάρκεια ζωής ενός αυτοκινήτου. Γι’ αυτό η Mercedes-Benz προσφέρει την υπηρεσία SmallRepair. Με πρωτοποριακές μεθόδους επισκευής, εξωτερικές αλλά και εσωτερικές μικροζημιές εξαφανίζονται γρήγορα και, κυρίως, οικονομικά – χωρίς την αντικατάσταση ολόκληρων εξαρτημάτων. Ασφαλώς, με τη γνώριμη, υψηλή και ελεγμένη ποιότητα της Mercedes-Benz.


Η κατάλληλη λύση σε κάθε πρόβλημα.

«Είμαι καλεσμένος σε ένα πάρτι, αλλά μόλις τράκαρα. Τι κάνω;»

Η Mercedes-Benz είναι εδώ για να βοηθήσει.

Οι έμπειροι ειδικοί της Mercedes-Benz επισκευάζουν με μεγάλη προσοχή ακόμα και ζημιές λόγω σύγκρουσης, καθώς και μεγαλύτερες ζημιές από ατύχημα: με τις κατάλληλες μεθόδους, συμβατές με τα υλικά τεχνικές και με την ιδιαίτερη τεχνογνωσία του κατασκευαστή. Έτσι, η Mercedes σας παραμένει γνήσια και τεχνολογικά και οπτικά. Ως τεκμήριο της ιδιαίτερης ποιότητας κατασκευής λαμβάνετε ένα πιστοποιητικό Mercedes-Benz Repair™.


Online κράτηση ραντεβού για service

Ψηφιακή Αναφορά Service

X

Ψηφιακή Αναφορά Service Mercedes-Benz.

Οι πληροφορίες για το service του αυτοκινήτου σας με ένα κλικ.

Με την Ψηφιακή Αναφορά Service, η Mercedes-Benz σας προσφέρει από το 2007 ακόμα ασφαλέστερη και πιο άνετη τεκμηρίωση όλων των εργασιών service που πραγματοποιούνται στο αυτοκίνητο. Το μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς: όλες οι Αναφορές Service με τις πληροφορίες για τις εργασίες service που έχουν πραγματοποιηθεί παραμένουν αποθηκευμένες, για όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου, ασφαλώς και προστατευμένες, στην κεντρική βάση δεδομένων της Mercedes-Benz. Η τελευταία Αναφορά Service καλό θα ήταν να φυλάσσεται, παραδείγματος χάριν, για την πώληση του οχήματος. Εάν η Αναφορά Σέρβις χαθεί, οποιοσδήποτε συμμετέχων συνεργάτης της Mercedes-Benz μπορεί να σας παρέχει όλες τις πληροφορίες για το service του αυτοκινήτου. Εάν χρειαστεί, μπορεί ακόμα και να δημιουργήσει ένα πλήρες ιστορικό service.
Τα πλεονεκτήματα για εσάς συνοπτικά:
 • Περισσότερη ασφάλεια σε περίπτωση απώλειας
 • Περισσότερη άνεση κατά την παραμονή στο εξωτερικό ή σε περίπτωση αλλαγής συνεργείου
 • Πιο σταθερή αξία χάρη στην Ψηφιακή Αναφορά Service

Αυτή η ψηφιακή τεκμηρίωση των στοιχείων service είναι διαθέσιμη από τα μέσα του 2008 για όλα τα επιβατικά οχήματα Mercedes-Benz.

[1]εκτός από SLR, G-Class, smart και Maybach

Πρόγραμμα κινητικότητας mobilo

X
Με το Mobilo φτάνετε στον προορισμό σας.


Στον αριθμό 00800 1 777 7777 είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή.

Σε περίπτωση βλάβης, ατυχήματος, μικροσυμβάντος ή βανδαλισμού, οι ειδικοί μας φροντίζουν ώστε να συνεχίσετε το ταξίδι σας, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ευρώπη. Επισκευάζοντας το όχημα επί τόπου, με ένα όχημα αντικατάστασης ή αεροπορικώς. Εάν προτιμάτε να περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή, σας πληρώνουμε τη διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο. Η λύση κινητικότητας Mobilo περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό κάθε επιβατικού οχήματος Mercedes-Benz και ανανεώνεται δωρεάν μετά από κάθε service στη Mercedes-Benz – έως και για 30 χρόνια.

Για οχήματα με πρώτη ταξινόμηση από 24.10.1998 έως 31.03.2008, εφόσον η λύση κινητικότητας ανανεώθηκε με το τακτικό service σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz, ισχύει το προηγούμενο προϊόν MobiloLife.
Έλεγχος μεταχειρισμένου οχήματος

X

Έλεγχος μεταχειρισμένου οχήματος Mercedes-Benz.

Καλή η εμπιστοσύνη, αλλά καλύτερος ο έλεγχος.

Είτε θέλετε να αγοράσετε είτε να πουλήσετε ένα μεταχειρισμένο όχημα από το εμπόριο ή από ιδιώτη – με τον έλεγχο μεταχειρισμένου οχήματος της Mercedes-Benz, είστε απολύτως σίγουροι. Επιλέγοντας ένα όχημα που έχει ελεγχθεί από τους ειδικούς μας μπορείτε να είστε ξέγνοιαστοι κατά την αγορά. Σε περίπτωση πώλησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως επιχείρημα την ελεγμένη ποιότητα του οχήματός σας δημιουργώντας τις σωστές βάσεις για την πώληση και τη διαπραγμάτευση.

Στο πλαίσιο του ελέγχου μεταχειρισμένου οχήματος, η κατάσταση του αυτοκινήτου ελέγχεται από επαγγελματίες.

Στο πλαίσιο του ελέγχου μεταχειρισμένου οχήματος, η κατάσταση του αυτοκινήτου ελέγχεται από επαγγελματίες.

Τα σημαντικότερα σημεία ελέγχου συνοπτικά:

 • Οπτικός έλεγχος του χώρου κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, της μίζας, του δυναμό, καθώς και του συστήματος εξάτμισης και τροφοδοσίας καυσίμου
 • Έλεγχος του μπροστινού και πίσω άξονα, της ανάρτησης, του συστήματος διεύθυνσης και των αμορτισέρ
 • Δοκιμή φρένων στο σταθμό ελέγχου
 • Πλήρης έλεγχος της λειτουργικότητας των ηλεκτρικών και μηχανικών εξαρτημάτων, συμπερ. του προαιρετικού εξοπλισμού
 • Οπτικός έλεγχος του αμαξώματος, του παρμπρίζ, των προβολέων και του υποδαπέδου

Επικοινωνήστε με έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz και επισκεφτείτε τον με το αυτοκίνητο, πριν την αγορά ή την πώληση. Οι ειδικοί μας πραγματοποιούν τον έλεγχο μεταχειρισμένου οχήματος με επαγγελματισμό και τεχνογνωσία.


Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής σας Mercedes-Benz
Service Select

X

Mercedes-Benz Service Select.

Η οικονομική λύση για αυτοκίνητα άνω των 6 ετών.

Με το πρόγραμμα συντήρησης Service Select, η Mercedes-Benz προσφέρει μία εναλλακτική οικονομική λύση για επιλεγμένες κατασκευαστικές σειρές παλαιότερων μοντέλων οχημάτων της. Προσφέρει στους πελάτες των Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων της έκπτωση 38% σε όλα τα ανταλλακτικά των πακέτων συντήρησης που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα (όπως τα τακτικά Service A και Β, αλλαγή τακάκια κλπ), καθώς και στα υγρά και λιπαντικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις συνήθεις εργασίες service. Επιπλέον όλες οι απαιτούμενες εργασίες εκτελούνται από τα συνεργεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benz που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, με μέγιστη χρέωση εργατοώρας 45€.

Η συμμετοχή στο Service Select προϋποθέτει την απόκτηση της κάρτας μέλους στο πρόγραμμα μέσω της πλατφόρμας υπηρεσιών Mercedes me κι ακολουθώντας 4 απλά βήματα.

 • Δημιουργία λογαριασμού στο Mercedes me.
 • Καταχώρηση του αριθμού πλαισίου στο λογαριασμό Mercedes me.
 • Επιλογή του Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή της επιλογής του.
 • Αποθήκευση της ψηφιακής κάρτας μέλους Service Select.
Mercedes-Benz Ανταλλακτικά

Mercedes-Benz Ανταλλακτικά.
Γνήσια Ανταλλακτικά

X
Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz.


Χάρη στις αυστηρά καθορισμένες προδιαγραφές του κατασκευαστή και τους εκτενείς ελέγχους, τα γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz ενσωματώνουν την πλέον σύγχρονη τεχνολογία. Τα πλεονεκτήματα για εσάς συνοπτικά:

 • Άριστη ποιότητα, ελεγμένη ασφάλεια και αξιοπιστία
 • Ειδικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητο
 • Η καλύτερη επιλογή όσον αφορά την οδική συμπεριφορά, την άνεση και τη διατήρηση αξίας του αυτοκινήτου σας
 • Διάρκεια ζωής και εξαιρετική σχέση κόστους-απόδοσης

Για την ασφάλειά σας, τα ελέγχουμε πιο αυστηρά.

Δεν κάνουμε συμβιβασμούς όσον αφορά την ασφάλειά σας. Όλα τα ανταλλακτικά υποβάλλονται σε ολοκληρωμένους ελέγχους προτού αποκτήσουν το δικαίωμα να φέρουν την ετικέτα του Γνήσιου Ανταλλακτικού Mercedes-Benz. Πρέπει να αποδείξουν την ποιότητα και την αξιοπιστία τους σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης – καθώς και σε ακραίες συνθήκες. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, τη διάρκεια ζωής και τη δυνατότητα καταπόνησης. Μόνο όταν ένα ανταλλακτικό πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις της Mercedes-Benz κερδίζει το λογότυπο με το αστέρι και βγαίνει στην αγορά. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό – για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια της Mercedes σας.
Διατηρούν τη Mercedes σας γνήσια Mercedes για πάντα.

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz συνδυάζουν όλη την εξειδίκευση της Mercedes-Benz ως κατασκευαστή οχημάτων. Αναπτύσσονται ειδικά για τα οχήματα Mercedes-Benz και προσαρμόζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε μοντέλο. Όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz κατασκευάζονται με τα ίδια εργαλεία και με τα ίδια πρότυπα ποιότητας – ανεξάρτητα από τα αν προορίζονται για ένα νέο όχημα ή για ανταλλακτικά. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα και η ασφάλεια του οχήματός σας διατηρείται για πολλά χρόνια, με την εγγύηση ότι η Mercedes σας θα παραμείνει μια Mercedes.Οι σωσίες έχουν πλάκα.

Οι απομιμήσεις όχι.

Παραπλανητικά καλές: προσοχή στις απομιμήσεις.

Δυστυχώς, δεν είναι όλες οι Mercedes-Benz γνήσιες Mercedes. Οι απομιμήσεις ανταλλακτικών αυτοκινήτων είναι ένα ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο. Όλο και συχνότερα κυκλοφορούν απομιμήσεις ακόμα και εξαρτημάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια, π.χ. φερμουίτ φρένων, παρμπρίζ, εξαρτημάτων της ανάρτησης ή φίλτρων. Οι απομιμήσεις είναι συνήθως παραπλανητικά καλές και δύσκολα αναγνωρίζονται με την πρώτη ματιά, ακόμα και από τους ειδικούς.

Οι απομιμήσεις ανταλλακτικών θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια.

Οι απομιμήσεις δεν συνεπάγονται μόνο οικονομική ζημία. Ελέγχουμε τακτικά απομιμήσεις γνήσιων ανταλλακτικών της Mercedes-Benz – και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά ανησυχητικά. Για παράδειγμα, μία απομίμηση φερμουίτ φρένου μειώνει την απόσταση πέδησης έως και κατά 15 μέτρα. Λόγω της ανεπαρκούς απόδοσης της απομίμησης, μπορεί στη χειρότερη περίπτωση, να προκληθεί σοβαρό ατύχημα.
Γι’ αυτόν το λόγο, για την αγορά και τοποθέτηση ανταλλακτικών εμπιστευτείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Διανομέα ή Επισκευαστή Mercedes-Benz.

Γνήσια Ανακατασκευασμενα Ανταλλακτικά
X


Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά.
Η συμφέρουσα εναλλακτική λύση.

 • Γιατί θα πρέπει να αποφασίσετε μεταξύ τιμής και ποιότητας; Είναι δεδομένο ότι ακόμη περιμένετε από μία Mercedes που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα να συνεχίσει να είναι οικονομική στη λειτουργία – και να παραμείνει μια Mercedes μέσα και έξω.
 • Αυτή είναι ακριβώς η αρχή πίσω από τα Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά Mercedes-Benz: Ανταλλακτικά που μειώνουν το κόστος χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της Mercedes-Benz. Χρησιμοποιώντας μια αποτελεσματική διαδικασία παραγωγής που είναι φειδωλή με τους πόρους, κάθε ανταλλακτικό είναι ανακατασκευασμένο, ελεγμένο και δοκιμασμένο με τα πρότυπα ποιότητας της Mercedes-Benz. Το αποτέλεσμα είναι ένα ευρύ φάσμα Γνήσιων Ανακατασκευασμένων Ανταλλακτικών χαμηλού κόστους το οποίο διευρύνεται συνεχώς.
 • Αυτή είναι ακριβώς η αρχή πίσω από τα Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά Mercedes-Benz: Ανταλλακτικά που μειώνουν το κόστος χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της Mercedes-Benz. Χρησιμοποιώντας μια αποτελεσματική διαδικασία παραγωγής που είναι φειδωλή με τους πόρους, κάθε ανταλλακτικό είναι ανακατασκευασμένο, ελεγμένο και δοκιμασμένο με τα πρότυπα ποιότητας της Mercedes-Benz. Το αποτέλεσμα είναι ένα ευρύ φάσμα Γνήσιων Ανακατασκευασμένων Ανταλλακτικών χαμηλού κόστους το οποίο διευρύνεται συνεχώς.
 • Και το δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων Mercedes-Benz εξασφαλίζει την ταχεία διάθεσή τους προς εσάς. Επιπλέον, η διαδικασία ανακατασκευής που χρησιμοποιείται για τα Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz εξοικονομεί πολλές πολύτιμες πρώτες ύλες και ενέργεια – μια εξοικονόμηση κόστους που την περνάμε απ’ ευθείας ως οικονομικό όφελος για τους πελάτες μας.

4 λόγοι για μεγαλύτερη οικονομία με τα Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά Mercedes-Benz:

Οικονομικό κόστος ανταλλακτικών

 • Εγγυημένη ποιότητα Mercedes-Benz
 • Αξιόπιστη διαθεσιμότητα
 • Διαδικασία κατασκευής που εξοικονομεί πόρους


Μάθετε περισσότερα
Ζάντες & Ελαστικά

X

Ζάντες και Ελαστικά.

Γνήσιες Ζάντες Mercedes-Benz.
Ανάπτυξη των τροχών

H Mercedes-Benz χρησιμοποιεί ένα εκτενές πρόγραμμα ανάπτυξης και δοκιμών για τη διασφάλιση της ποιότητας στις ζάντες. Η ανάπτυξη και οι δοκιμές πραγματοποιούνται υπό πραγματικές λειτουργικές συνθήκες καταπόνησης, διασφαλίζοντας ότι οι ζάντες Mercedes-Benz είναι από τα ασφαλέστερα, πιο αξιόπιστα και ανθεκτικά προϊόντα που διατίθενται σήμερα στην αγορά αυτοκινήτου.

Σχεδιασμός

Οι ζάντες ενισχύουν σημαντικά το συνολικό σχεδιασμό των αυτοκινήτων μας. Οι επιδέξια σχεδιασμένα ζάντες Mercedes-Benz, συμπληρώνουν αρμονικά το αμάξωμα και συμβάλλουν στη συνολική ποιότητα του σχεδιασμού των οχημάτων μας. Οι ζάντες βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς στο Κέντρο Σχεδιασμού της Mercedes-Benz.

Ποιότητα

Η Mercedes-Benz προσφέρει τις τέλειες ζάντες για κάθε μοντέλο. Όλες οι ζάντες είναι άριστα προσαρμοσμένες σε οχήματα Mercedes-Benz και πληρούν τα ίδια υψηλά πρότυπα ασφάλειας. Επιπλέον, μόνο οι πιο φημισμένοι και καλύτεροι προμηθευτές επιλέγονται για την κατασκευή τους σε όλο τον κόσμο, και η παραγωγή τους υπόκειται στις αυστηρές προδιαγραφές της Mercedes-Benz.

Εγκεκριμένα ελαστικά

Tα ελαστικά είναι ζωτικό μέρος της απόδοσης της Mercedes-Benz σας. Είναι ο σημαντικότερος σύνδεσμος μεταξύ του οχήματός σας με το δρόμο, επηρεάζοντας την επιτάχυνση, το φρενάρισμα, και τη γενικότερη ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

«Γιατί να προτιμήσετε εγκεκριμένα ελαστικά Mercedes».

Τα Mercedes-Benz εγκεκριμένα ελαστικά, πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές μας, και έχουν δοκιμαστεί για το όχημά σας διασφαλίζοντας την εξαιρετική απόδοση και χειρισμό του οχήματός σας.
Με τα ελαστικά Mercedes-Benz, εξασφαλίζετε στους πελάτες σας την ποιότητ α που περιμένουν από τη Mercedes-Benz, μιας και κάθε μεμονωμένο ελαστικό είναι ήδη προσαρμοσμένο στο όχημα κατά την ανάπτυξή του. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες θα επωφεληθούν από υψηλό βαθμό αξιοπιστίας, ασφάλειας, ανθεκτικότητας και άνεσης οδήγησης.

Αυξημένη κινητικότητα:

– Χαμηλή αντίσταση κύλισης
– Καλύτερη ικανότητα μεταφοράς

Αυξημένη άνεση:

– Μηχανικά
– Ακουστικά

Αυξημένη ασφάλεια:

– Μικρότερη απόσταση πέδησης
– Ανώτατη θερμική σταθερότητα
– Καλύτερη συμπεριφορά στην υδρολίσθηση
– Ευκολότερη διαχείριση


Επιλέξτε τις κατάλληλες ζάντες για το όχημά σας
Ποια ελαστικά ταιριάζουν στη Mercedes μου;

Το Mercedes me σας δείχνει όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ που είναι κατάλληλα για το αυτοκίνητό σας. Απλώς εγγραφείτε εσείς και η Mercedes σας στο Mercedes me, και βρείτε λάδια κινητήρα ειδικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητό σας, καθώς και τα κατάλληλα ελαστικά και αξεσουάρ. Άλλωστε, η Mercedes σας αξίζει τα γνήσια προϊόντα.Mercedes Me

Επισκεφτείτε το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών Mercedes-Benz για την τοποθέτηση εγκεκριμένων Mercedes-Benz ελαστικών ή επώνυμων προμηθευτών (Pirelli, Michelin, Goodyear-Dunlop, Continental) στο όχημά σας.


Επιλέξτε Επισκευαστή


Συμβόλαια Συντήρησης

Τα πακέτα ξεγνοιασιάς για τη συντήρηση και την επισκευή.
  
Πλήρης έλεγχος των εξόδων χάρη στις σταθερές μηνιαίες δόσεις.

 • Ασφάλεια: τακτική συντήρηση από ειδικά εκπαιδευμένους ειδικούς συνεργείου
 • Εύκολος προγραμματισμός: σταθερές μηνιαίες δόσεις
 • Ξεγνοιασιά: ανάλογα με τις υπηρεσίες, δεν προκύπτουν πρόσθετα έξοδα συνεργείου για έκτακτες επισκευές, εργασίες συντήρησης ή αναλώσιμα
 • Βέλτιστη διατήρηση αξίας: αποκλειστική χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes-Benz
 • Άνεση: κλήση κατάστασης του προσωπικού Συμβολαίου Συντήρησης στο Mercedes me