Ελαστικά ΜΟ

image

Καλές διαδρομές με τα γνήσια ελαστικά Mercedes Original.

Ιδανική επαφή με το έδαφος σε όλες τις καιρικές συνθήκες και εποχές του χρόνου με τη
σωστή επιλογή γνήσιων ελαστικών Mercedes Original.

Βρείτε τον κατάλληλο τύπο ελαστικών για τη Mercedes σας.

Χειμερινά ελαστικά, θερινά ελαστικά, ελαστικά παντός καιρού – τα οφέλη των γνήσιων ελαστικών Mercedes Original είναι πάντα τα ίδια.


Τα οφέλη σας συνοπτικά:

  • Απόλυτα προσαρμοσμένα στο μοντέλο του αυτοκινήτου σας
  • Τέλεια συνεργασία ανάμεσα στα ελαστικά, τον δρόμο και την ανάρτηση
  • Ιδανική επαφή με το έδαφος και πρόσφυση
  • Υψηλή ποιότητα και άνεση κύλισης

Τα ελαστικά MO της Mercedes κάνουν τη διαφορά.

Ως πελάτης της Mercedes επιδιώκετε την καλύτερη εμπειρία οδήγησης. Με αυτό ακριβώς το σκεπτικό δημιουργήθηκαν τα πέντε γνήσια ελαστικά Mercedes Original (MO) για την ανάπτυξη των οποίων απαιτήθηκαν έως 1000 επιπλέον ώρες σχεδιασμού και δοκιμών. Για βέλτιστη απόδοση προσφέρουν σημαντικά οφέλη:

 

  • Απόλυτα προσαρμοσμένα: Αναπτύσσονται, ελέγχονται και προσαρμόζονται ειδικά για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου Mercedes-Benz
  • Κορυφαίες προδιαγραφές Mercedes-Benz: Ιδανική συνεργασία οχήματος, ελαστικού και οδοστρώματος
  • Ιδανική επαφή με το έδαφος και πρόσφυση
  • Υψηλή ποιότητα και άνεση κύλισης

5 τύποι ελαστικών για κάθε απαίτηση.

MO

Η ονομασία μιλάει από μόνη της! MO σημαίνει «Mercedes Original» και εκφράζει ακριβώς τη φιλοσοφία πίσω από τη σχεδίαση αυτών των ελαστικών - να είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στη δική σας Mercedes. Για την ιδανική συνεργασία οχήματος, ελαστικού και οδοστρώματος, αλλά και για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση.

Βάθος πέλματος σε υγρό οδόστρωμα. Κορυφαία δοκιμή για τα ελαστικά MO.

Το βάθος πέλματος επηρεάζει σημαντικά την πρόσφυση του ελαστικού με το υγρό οδόστρωμα. Πόσο ασφαλές μπορεί να είναι ένα φθαρμένο ελαστικό σε περιπτώσεις έκτακτης πέδησης;Βρεθήκαμε σε υγρή πίστα για να διεξάγουμε δοκιμή με 3 πανομοιότυπες A Class και τρία διαφορετικά βάθη πέλματος ελαστικών ΜΟ. Τα οχήματα φρέναραν από τα 80χλμ/ώρα ως την ακινητοποίηση.Το αποτέλεσμα έδειξε πως όσο μικρότερο το βάθος του πέλματος, δηλαδή πιο φθαρμένα ελαστικά, τόσο μεγαλύτερη ήταν η απόσταση που σημείωσαν μέχρι να ακινητοποιηθούν. Δείτε στο video που ακολουθεί, όλο το συγκριτικό τεστ για να κατανοήσετε το λόγο και την αξία τοποθέτησης νέων ελαστικών με σωστό βάθος πέλματος.

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα ελαστικά σας;

40 καλοί λόγοι για να επιλέξετε τα ελαστικά MO.

Τα ελαστικά MO της Mercedes αναπτύσσονται από κατασκευαστές premium ελαστικών σύμφωνα με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές της Mercedes-Benz. Μόνο τα ελαστικά που ικανοποιούν πάνω από 40 καθορισμένες παραμέτρους λαμβάνουν την αντίστοιχη σφραγίδα ποιότητας MO. Επιπλέον, οι κατασκευαστές πρέπει να είναι σε θέση, εάν χρειαστεί, να αλλάξουν διάφορα σημεία στο ελαστικό:

Κλείστε ραντεβού για αντικατάσταση ελαστικών με το επόμενο service σας.

Συνδυάστε το επόμενο Service σας με την τοποθέτηση νέων ελαστικών ΜΟ στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Mercedes-Benz της επιλογής σας. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας online.

Κάντε τώρα κράτηση